Zakelijk schrijven

mail-box-2-1493112Ieder mens krijgt er wel eens te maken: overheidsinstanties of bedrijven die moeilijk te bereiken zijn, onduidelijke informatie verschaffen of je klachten niet op een behoorlijke manier afhandelen. Als gewone burger kan het erg frustrerend zijn om met dergelijke instellingen te communiceren. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en iedereen verschuilt zich achter ‘de regels’.

In dergelijke gevallen is het moeilijk om kalm te blijven en een goede zakelijke brief op te stellen. Geen zorgen, dat doe ik wel voor je. Ik verpak jouw boodschap in een heldere zakelijke brief waarin ik de geadresseerde haarfijn wijs op zijn verantwoordelijkheden en eventuele fouten. Na een brief van mij ontvangen te hebben moeten de instanties wel reageren.

Heb je mijn hulp nodig? Dan raad ik je aan om mij op locatie uit te nodigen, zodat we direct kunnen overleggen over de inhoud van de brief. Ik vraag €20 per uur dat ik bij je op bezoek ben (inclusief BTW). Ik ben te bereiken via djnijssen@online.nl.