Verbeteringen & feedback

pince-nez-or-vintage-spectacles-3-1156849Dagen, weken, maandenlang heb je gewerkt aan je manuscript. Eindelijk ben je klaar. Er zitten vast nog wel wat taalfouten in, maar je hebt geen zin om de hele tekst nog een keer door te lezen. Die taak neem ik graag van je over. Ik haal alle spelfouten eruit, corrigeer de grammatica en herschrijf slecht lopende zinnen, zodat je tekst klaar is voor publicatie.

Met een tekst zonder taalfouten maakt je een goede eerste indruk, maar de inhoud is ook belangrijk. Is de boodschap duidelijk? Kan je beoogde publiek de tekst volgen? Bereik je met je tekst het beoogde doel? Het is moeilijk om op een objectieve manier naar je eigen teksten te kijken. Daarom geef ik je naast taalkundige feedback ook concrete inhoudelijke tips waarmee je zelf uit de voeten kunt.

Voor nakijkwerk reken ik €0,01 per woord (i.e. €10 voor 1000 woorden). Voor inhoudelijke feedback vraag ik €20 extra, ongeacht de lengte van de tekst. Deze feedback kan zowel schriftelijk als mondeling worden gegeven. Je kunt me bereiken op djnijssen@online.nl.