Scriptiebegeleiding

sabanci-university-students-1439903Vastgelopen met je scriptie? Je bent zeker niet de enige! Het schrijven van een scriptie gaat gepaard met talloze hindernissen. Het afbakenen van je onderwerp, het formuleren van onderzoeksvragen, het toepassen van het theoretisch kader, het schrijven van een overtuigend betoog met een goede inleiding en conclusie; op al deze punten kan je vastlopen.

Vanwege deze hindernissen is onder studenten veel vraag naar scriptiebegeleiding. Bureaus als Scriptium kunnen je scriptie nakijken op taal en inhoud, maar soms heb je ook behoefte aan iemand die van het begin af aan met je meedenkt, die vragen en twijfels met je bespreekt en die je concrete tips geeft waar je zelf mee uit de voeten kunt.

Ik bied deze begeleiding. Vanaf de onderwerpkeuze tot aan het inleveren van de definitieve versie zal ik je adviseren en feedback geven op je werk. Mail naar djnijssen@online.nl voor een vrijblijvende intake. Daarna reken ik €50 per sessie (inclusief BTW) en €0.01 per woord (i.e. €10 per 1000 woorden) voor nakijkwerk.